Monday, April 22, 2013

Motivasi Dari Firdaus (GET Team Herbalife)

                                                  Turun Sebanyak 62kg

Untuk makluman korang, Firdaus a.k.a Bob ni adalah salah seorang pengguna Herbalfie jugak dulu.. Sekarang, die sudah menjadi inspirasi kepada sesape yang ingin turun berat dengan sihat.. Yang gempak, die pon pernah dijemput khas ke Master Chef Malaysia untuk berkongsi kisah dia (Femes tu).. Jum kita bace sedikit kata2 motivasi dari Bob dan kita same2 renungkan... 


Sambil2 tu, jum kita tengok testimoni dari Bob sendiri... 

Kalo korang nak tau, dulu die berat 150kg.. Pergh besar gile tu beb.. Memang tak larat nak dukung. Leh patah tulang belakang.. haha... Bukan nak perli ke apa tapi dari situ la, die bertemu dengan Herbalife tercinta.. Dek kerana Herbalife, dia telah turun berat sebanyak 62kg. Fulamak!! (62kg tu hampir dengan berat aku).. Siapa sangka, die pon ada masalah gout. Ramai orang cakap, aku ade gout, takleh minum herbalife ni sebab sumber ia dari soya. Tapi tengok la Bob ni.. Tak mustahil kan nak minum Herbalife walaupon ade masalah gout.. Korang boleh tengok kat bawah ni transformasi yang die dah buat pada diri die.. So, korang bila lagi???




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...